Dit is simpelweg omdat er andere keuzes zijn die beter werken in een algemene cyclus. Het andere gebruik van de steroïde helpt je om vetvrije massa te krijgen, maar je kunt het niet in een korte periode zoals ’s nachts verwachten. Mogelijk krijgt u een beter resultaat bij een massawinst van Deca Durabolin dan deze steroïde, maar u zult aan het einde van de Dianabol- en Anadrol-cyclus een hoge hoeveelheid waterretentie ervaren.

  • Androgene bijwerkingen, hoewel veel minder dan testosteron, zijn nog steeds mogelijk bij Equipoise.
  • SERM’s zijn niet zo effectief, maar vaak zijn ze genoeg voor veel mannen.
  • Het vermogen van deze steroïde om de eetlust te vergroten, kan de sporters, inclusief de atleten, helpen.

Oestrogene bijwerkingen zijn mogelijk, maar de kans is groot in het voordeel van het individu in vergelijking met testosteron. Het is niet zo krachtig van een massabouwer als testosteron, zelfs niet in de buurt, maar de verminderde oestrogene activiteit moet het individu toelaten schonere winsten te maken door middel van suppletie. Gebruik boldenone minstens 12 weken omdat het een langwerkende anabole is. Voor mannen geldt het minimum van 400 milligram en het maximum van 600 milligram per week. Vrouwen kunnen het beste kiezen voor een lagere dosis van 50 tot 150 milligram per week. Dat komt omdat het ongeveer nooit zorgt voor vermannelijking van het lichaam.

Veel cutplannen beginnen met 8 weken Equipoise met nog eens 4-8 weken zonder dat het hormoon voor niet-aromatiserende middelen kiest. Verder hebben sommigen gemeld dat bijwerkingen zelfs gemakkelijker onder controle te houden zijn met een kleiner maar vaker injectieschema, ondanks een extreem lange halfwaardetijd. Natuurlijk, de introductie van een AI om oestrogene effecten te bestrijden, kan mogelijk de onjuiste lipidenprofielen verbeteren en moet worden overwogen bij het plannen van uw cholesterolmanagement.

Sustanon 250 – Een Combinatie van Esters

De anti-oestrogeenmedicijnen die u kunt kiezen, zijn onder meer selectieve oestrogeenreceptormodulators (SERM’s) zoals Nolvadex (Tamoxifen-citraat) en aromataseremmers (AI’s) zoals Arimidex . AI’s blijken het meest effectief te zijn omdat ze het aromatase-proces remmen en het totale serum oestrogeen niveau verlagen. Dergelijke effecten zullen aanzienlijk worden versterkt in combinatie met een niet-aromatiserende steroïde zoals Masteron of Trenbolone. Sommige atleten hebben echter sterkere winsten gemeld wanneer Equipoise wordt toegevoegd aan een totale stapel in plaats van gebruikt als basissteroïde. Een verhoogde eetlust wordt goed opgemerkt bij veel prestatieverhogende atleten die Equipoise gebruiken, maar het lijkt niet iedereen hetzelfde te beïnvloeden.

Bijwerkingen van Boldenone

Boldenone zorgt voor toename van de spiermassa doordat het ervoor zorgt dat je spiercellen meer eiwitten vasthouden en boldenone bijna niet aromatiseert. Daarnaast vergroot boldenone de eetlust wat erg bevorderend Hoe werkt Trenol 200? is als je meer spiermassa wilt opbouwen. Dankzij de vergrote eetlust is boldenone erg geschikt om te gebruiken in een bulkkuur naast lange testosteron esters zoals testosteron, enanthate of cypionate.

Het bestond al eerder dan Dianabol en Dianabol is eigenlijk Boldenone dat is gemodificeerd om opname via de spijsvertering mogelijk te maken. Pas later werd Boldenone op de markt gebracht onder de naam Equipose voor gebruik in dieren, vooral paarden. Onder bodybuilders is het echter populairder dan onder dierenartsen. Deca Durabolin veroorzaakt bij de meeste gebruikers geen oestrogene bijwerkingen. Oestrogeen zou geen probleem moeten zijn bij het injecteren van dit steroïde, aangezien Deca 20% van de snelheid van testosteron aromatiseert.

Schijnt een Amerikaans UG lab met een orale versie van boldenone te komen. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken. Voor een betere ervaring, schakel Javascript aan in je browser voor je verder gaat. Veilig, betrouwbaar en vertrouwd anabolen kopen bij Anabolenkoning.

Vrouwen gebruiken boldenone wel altijd in een lagere dosering dan mannen. Dit verhoogt de opslag van glycogeen en de afgifte van groeihormonen wat ook meer spiermassa creëert. Roids.nl is de meest uitgebreide en betrouwbaarste plek van Nederland om informatie over anabole steroïden te krijgen. Niet alle gebruikers van deze steroïde zullen deze negatieve bijwerkingen zien. Een lage testosteronconditie kan heel problematisch zijn, het heeft talloze mogelijke symptomen en is extreem ongezond. Als testosteron wordt gebruikt als basissteroïde in uw cyclus, zal onderdrukking geen probleem zijn. De relatieve cardiovasculaire spanning veroorzaakt door Equipoise zou veel minder moeten zijn dan veel andere anabole steroïden, vooral die met een oraal karakter.

Categories: NL

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

;